Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen
Anonym
Skapat 2020-10-06 av Anonym.
Färnebofjärden fre-sön v.44
Välkommen med till Färnebofjärdens naturreservat!

Vi är ett sällskap på 7 personer som stött på varandra via denna sida samt liknande forum och vi kommer besöka Färnebofjärden helgen v.44 för friluftliv med en blanding aktiviteter.

Vi är alla öppensinnade och vi ser möjligheten att skapa ett roligare och kreativt liv med nya liksinnande personer. Nya vänskapskretsar skapar i många fall nya möjligheter och bidrar med nya perspektiv i livet. Kanske har du en hobby du gärna delar med dig din kunskap om eller kanske delar vi samma?

Kort och gott ser helgen tillfälligt ut såhär:

Fredag:
Vi anländer till nationalparken sent på fredag och kommer i stort sätt bara slå upp tälten och äta middag.

Lördag:
Vi har bokat kanoter och paddlar en lagom rutt i fjärdens vatten. Uppskattad paddling 10-16 varav 3 timmar är aktivt. Resterande tid finns över för att upptäcka omgivningen. Vi tar lunch på Sandön och paddlar sedan tillbaka till Skekarbo.

Söndag:
För dem som gillar cykla kommer vi försöka oss på kyrkstigen som går mellan Skekarbo och Tärnsjö. Enkel väg är 3-4 tim och man vandrar och med den anledningen kommer vi inte köra hela sträckan. Vi avlutar dagen med gemensam middag i Skekarbo

Måndag:
Lämnas öppen efter vad folk har för önskemål. 2 åker hem pga av arbete på söndag kväll medan vi är 5 som kreativt försöker hitta nytt under dagen.

Nu kan det här låta som en arrangerad helg men är i själva verket en vision vi har för stunden och kommer med sannolikhet ändras beroende på väder.

Finns det ett intresse är man välkommen att ställa frågor i tråden eller skicka ett PM till mig.

Om det av någon anledning skulle vara relevant är åldrarna 31,31,31,32,40,43

Mvh Johan

Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2020-10-23 av Anonym
Uppdaterat med nytt upplägg och tider
Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen