KristinSKristinS
Hej på er! Ny här inne, kika gärna in hos mig och lämna en rad om du vill! ??
Prata i megafonenPrata i megafonen
KristinSKristinS
Hej på er! Ny här inne, kika gärna in hos mig och lämna en rad om du vill! ??
Prata i megafonenPrata i megafonen
154 INLOGGADE NU

Friluftsliv för alla

I dagens samhälle finns många möjligheter och det enklaste kan ofta förbises. Många av oss väljer en dag på soffan med serier istället för det äkta och naturliga. Det som omger oss. Naturen finns överallt runt omkring oss och bjuder på friluftsliv med fantastiska upplevelser, vare sig man är ute efter små eller stora äventyr.
Att vandra i naturen, antingen i de djupa skogarna eller i fjällen, är något helt enastående. Det ska mycket till för att hitta en mer tidlös plats för trevliga minnen och spännande upplevelser. Du behöver inte resa långt för att kunna ta del av glädjen, naturen och tillgången till friluftsliv omger de flesta av oss varje dag.

Friluftsliv

Natur, friluftsliv och gemenskap

Många känner igen den bortglömda känslan av sinnesro när de ger sig ut på vandringsturer i naturen. Det är något med stillheten, dofterna, stämningen och känslan av det autentiska som gör naturen helt unik. Myten om att det ligger i människans natur är ganska tydlig, bara man kliver utanför dörren.

Friluftsliv är mycket mer än bara natur, det är en perfekt plattform för samspel. Det är något man kan dela. Att vara tillsammans i naturen ger en perfekt grogrund för nya bekantskaper. Vare sig man delar upplevelser eller sinnesro, är det något som bäst avnjuts tillsammans med andra. Den glädje friluftsliv ger kräver varken toppform eller avancerad utrustning och kan enkelt anpassas av oss.

Friluftsliv

Vill du dela den här glädjen med andra?

Det är många som sätter värde på natur och friluftsliv och som vill dela naturens äventyr med andra. Det är också idén bakom Friluftsliv.se – att vara en mötesplats för dig som tycker om friluftsliv och aktiviteter i naturen.

Vår ambition är att göra det enkelt att komma i kontakt med likasinnade och kunna dela den vackra naturen tillsammans med andra. På Friluftsliv.se träffar du människor med samma intresse och en önskan om att uppleva något nytt, något man alltid kommer att minnas.

Oavsett om man söker vänskap eller en partner så träffar du andra med samma intresse för friluftsliv, äventyr och natur på Friluftsliv.se. Registrera dig idag och kom i kontakt med tusentals friluftsälskande människor på ett roligt och trivsamt sätt.

Logga in
Födelsedag i dag
  • ÄventyrsNilla från Västra Götalands län fyller 44 år i dag.
  • Jenard från Örebro län fyller 36 år i dag.
  • Victor från Stockholms län fyller 32 år i dag.
  • EvelinaJ från Västra Götalands län fyller 27 år i dag.
  • Forestman från Västra Götalands län fyller 55 år i dag.
Friluftslivsvän eller partner? Bli medlem här!