Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
17 INLOGGADE NU

Friluftsliv för alla

I dagens samhälle finns många möjligheter och det enklaste kan ofta förbises. Många av oss väljer en dag på soffan med serier istället för det äkta och naturliga. Det som omger oss. Naturen finns överallt runt omkring oss och bjuder på friluftsliv med fantastiska upplevelser, vare sig man är ute efter små eller stora äventyr.
Att vandra i naturen, antingen i de djupa skogarna eller i fjällen, är något helt enastående. Det ska mycket till för att hitta en mer tidlös plats för trevliga minnen och spännande upplevelser. Du behöver inte resa långt för att kunna ta del av glädjen, naturen och tillgången till friluftsliv omger de flesta av oss varje dag.

Friluftsliv

Natur, friluftsliv och gemenskap

Många känner igen den bortglömda känslan av sinnesro när de ger sig ut på vandringsturer i naturen. Det är något med stillheten, dofterna, stämningen och känslan av det autentiska som gör naturen helt unik. Myten om att det ligger i människans natur är ganska tydlig, bara man kliver utanför dörren.

Friluftsliv är mycket mer än bara natur, det är en perfekt plattform för samspel. Det är något man kan dela. Att vara tillsammans i naturen ger en perfekt grogrund för nya bekantskaper. Vare sig man delar upplevelser eller sinnesro, är det något som bäst avnjuts tillsammans med andra. Den glädje friluftsliv ger kräver varken toppform eller avancerad utrustning och kan enkelt anpassas av oss.

Friluftsliv

Vill du dela den här glädjen med andra?

Det är många som sätter värde på natur och friluftsliv och som vill dela naturens äventyr med andra. Det är också idén bakom Friluftsliv.se – att vara en mötesplats för dig som tycker om friluftsliv och aktiviteter i naturen.

Vår ambition är att göra det enkelt att komma i kontakt med likasinnade och kunna dela den vackra naturen tillsammans med andra. På Friluftsliv.se träffar du människor med samma intresse och en önskan om att uppleva något nytt, något man alltid kommer att minnas.

Oavsett om man söker vänskap eller en partner så träffar du andra med samma intresse för friluftsliv, äventyr och natur på Friluftsliv.se. Registrera dig idag och kom i kontakt med tusentals friluftsälskande människor på ett roligt och trivsamt sätt.

Logga in
Födelsedag i dag
  • Helena1971 från Västra Götalands län fyller 52 år i dag.
  • emmas från Stockholms län fyller 29 år i dag.
  • SolnaAnna från Stockholms län fyller 53 år i dag.
  • Tyskish från Norrbottens län fyller 28 år i dag.
  • Pennylake från Västra Götalands län fyller 47 år i dag.
  • thomas1 från Uppsala län fyller 37 år i dag.
  • Bubbla från Västernorrlands län fyller 62 år i dag.
  • WilmerX från Södermanlands län fyller 68 år i dag.
  • Kayla2020 från Stockholms län fyller 40 år i dag.
Friluftslivsvän eller partner? Bli medlem här!