Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Äventyret börjar på Friluftsliv.se

Friluftsliv.se är en mötesplats för dig som gillar vandring, fjäll, natur, äventyr och friluftsliv. Här kan du komma i kontakt med likasinnade, söka efter friluftssällskap, få nya vänner eller hitta den stora kärleken.

Tusentals aktiva medlemmar

På Friluftsliv.se har du möjlighet att komma i kontakt med andra aktiva människor som delar ditt intresse för naturen och friluftslivet. Kanske söker du någon att vandra med eller vill träffa andra för spännande äventyr? Eller letar du efter en partner som delar din passion för att utforska naturen? Här har vi skapat en plattform som möjliggör allt detta, på ett roligt och tryggt sätt.

Mötesplatsen för dig som gillar friluftsliv

Med tusentals aktiva medlemmar får vi regelbundet meddelanden från användare som har funnit både vänner och den stora kärleken. Vi är glada över att vara en plattform där äventyr skapas, och hoppas kunna hjälpa dig med att skapa din egen historia!

Praktiska funktioner

Friluftsliv.se är en mötesplats full med sociala funktioner. Här kan du skapa en profil, söka efter medlemmar utifrån dina egna preferenser, dela bilder, skicka och motta meddelanden, skicka vänförfrågningar, gilla profiler, lägga till favoriter, prata i megafonen, se vem som har besökt din profil, diskutera i forumet och mycket mer.

Tjänsten har också avancerade meddelandefunktioner och säkerhetsmekanismer såsom användarverifiering via sms. Allt för att göra Friluftsliv.se till en trygg och säker mötesplats för våra medlemmar.

Hur mycket kostar det?

Du kan skapa en profil på Friluftsliv.se utan att betala ett enda öre. Som gratis medlem kan du söka upp och läsa alla profiler, skicka meddelanden och vänförfrågningar, gilla profiler, lägga till favoriter och prata i megafonen. Du kan också använda vårt forum utan att vara betalande medlem.

Om du vill ha full tillgång till alla våra funktioner kan du uppgradera till ett fullvärdigt medlemskap. Det kostar endast 49 kr/månad vid betalning med bankkort. Medlemskapet gäller tills vidare och har ingen bindningstid. Du kan därför fritt avsluta medlemskapet när du vill.

Bli medlem

Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen