Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Vandringsturer och vandring i naturen

De flesta har ett minne av naturen och tycker om doften av frisk luft, utsikter och inte minst stillheten man inte så ofta hittar i vardagen. Det är ingen tillfällighet att allt fler tycker om vandringsturer, när det ligger i vår instinkt att söka sig till naturen. Och kanske är det dags att återskapa idylliska ögonblick med likasinnade?

Det finns många fördelar med vandringsturer, inte bara för upplevelsens skull, utan även för att vi människor har en tendens att slappna av bättre i naturen. Att kunna få ett avstånd till den hektiska vardagen ger en stabil plattform för att kunna delta i den glädje som faktisk betyder något i livet. Om man dessutom har någon att dela detta med sätter man ofta extra stort värde på det som vackra fjäll och tidlösa skogar kan erbjuda.

Vandringsturer

Vandringsturer bör avnjutas i sällskap

Som med mycket annat här i livet är vandringsturer ofta bäst tillsammans med andra. Friluftsliv.se ser det viktiga av att komma ut i naturen och kunna dela idyllen och upplevelserna med likasinnade. Vandringsturer i skog och fjäll ger både tid och ro, och det är en fin utgångspunkt för att lära känna dina turpartner extra bra.

Kom ihåg att du inte är ensam! Det finns många som behöver extra motivation för att ge sig ut på vandring. Och många som vill dela de upplevelserika turerna med den perfekta turpartnern. Det är här Friluftsliv.se vill hjälpa till. Genom att skapa en profil på Friluftsliv.se träffar du enkelt andra med samma vandringslust som du!

Vandringsturer

Så hittar du rätt turpartner

När du har skapat en profil hos oss på Friluftsliv.se är det flera saker du bör tänka på.

  • Använd en bra profilbild. Tänk på att medlemmar med profilbild får upp till 10 gånger bättre respons än de som inte har det.

  • Skriv lite om vilket geografiskt område du tillhör och vilken typ av vandringsturer och äventyr du tycker om. Är det något du vill uppleva med andra? Vad betyder natur och friluftsliv för dig? Vad har varit din bästa vandringstur?

  • Var aktiv med dina erfarenheter, lägg upp bilder och visa upp dig.


Registrera dig på Friluftsliv.se idag!

Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen