Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Tillbaka till naturen

I dagens samhälle där det mesta handlar om pengar och där allt har ett pris finns det fortfarande en plats där allt det saknar betydelse. En plats som bjuder på gratis upplevelser. En plats där vi människor bara är små bitar i ett stort pussel. En plats som bjuder på eviga minnen och tidlös skönhet. Platsen vi pratar om är självklart naturen. För vad kan jämföras med naturens under?

Det är ingen tillfällighet att allt fler människor säker sig tillbaka till naturen och livet utomhus. Upplevelser inramade av vackra fjäll och djupa skogar är helt ovärderliga. De finaste minnen vi har från naturen är oftast gratis och borde delas med en speciell partner eller likasinnad.

Natur

Den perfekta plattformen för nya bekantskaper

Med obegränsade möjligheter till fina upplevelser och mysiga stunder är naturen något som borde delas, så att minnena skapas tillsammans. Naturen ger oss de bästa inramningarna och förutsättningarna för gemensamma upplevelser och äventyr. Glöm vardagsstressen, slappna av och njut av de minnen man kan skapa tillsammans.

Letar du efter någon att dela naturupplevelserna med?

Då har du kommit till rätt ställe! Friluftsliv.se har blivit rekommenderad av bland annat bästadejtingsida.se, och är en mötesplats för dig som gillar friluftsliv, äventyr och söker nya bekantskaper. Här får du kontakt med likasinnade, som har samma intressen och önskemål som du. Kanske hittar du en vän eller en partner du kan dela ditt intresse för natur och friluftsliv med? Registrera dig på Friluftsliv.se nu och få kontakt med andra friluftsälskande människor!

Natur

Så hittar du rätt turpartner

När du har skapat en profil på Friluftsliv.se är det flera saker du bör tänka på.

  • Använd en bra profilbild. Tänk på att medlemmar med profilbild får upp till 10 gånger bättre respons än de som inte har det.

  • Skriv lite om vilket geografiskt område du tillhör och vilken typ av vandringsturer och äventyr du tycker om. Är det något du vill uppleva med andra? Vad betyder natur och friluftsliv för dig? Vad har varit din bästa vandringstur?

  • Var aktiv med dina erfarenheter, lägg upp bilder och visa upp dig.


Registrera dig på Friluftsliv.se idag!

Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen