GoKille säger: Trevligaste jag gjort i sommar. Oj, tiden springer så fort, mest arbetat tyvärr, men hoppas få lite ledigt längre fram, vill gå på dejt! ;-)
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Äventyr måste upplevas

Mer spännande äventyr än vad naturens vackra fjäll och djupa skogar bjuder på får man leta långt efter. Det här är precis rätt för dig som vill ha oförglömliga minnen tillsammans med likasinnade. Vandringar i de nordiska skogarna ger äventyrliga upplevelser och en magisk stämning. Förutom det är turer i skog och fjäll en mycket prisvärd aktivitet.

Ett äventyr måste upplevas. Känslan av ett äventyr inte kan återberättas, det kan inte tvingas fram. Känslan av det äkta äventyret bara uppstår. När man vandrar ute i de djupa skogarna eller mot de höga fjälltopparna är det lätt att gripas med. Det är i det ögonblicket man inser att upplevelsen ger en äkta äventyrskänsla. Den friska luften och de fina stunderna gör att vi finner ro och känslan av de äkta värdena i livet.

Äventyr

Det oförutsägbara i äventyr

En sak som bidrar till äventyrets mystik och stämning är förhållandena runt oss och de mäktiga krafterna. Det kan vara regnskuren man söker skydd för under ett träd eller solstrålarna som träffar skarpt när de bryter igenom trädkronorna. Det är kanske det som gör äventyr minnesvärda. Du vet aldrig när naturen delar sina ögonblick med dig, men en sak är säker – du måste ut för att uppleva de magiska ögonblicken.

Man behöver varken den senaste utrustningen eller den bästa fysiska formen för att uppleva dessa magiska ögonblick. Det viktigaste är att vara tillsammans och njuta av äventyret när det uppstår. Fina upplevelser och spännande äventyr ger minnen för livet och delar man dem med andra känns det ofta ännu bättre.

Äventyr

Är du redo att bege dig ut på nya äventyr?

Då är Friluftsliv.se platsen för dig. Det här är mötesplatsen för dig som gillar friluftsliv, äventyr och natur. Här kan du komma i kontakt med andra människor med samma äventyrslust som du själv. Kanske hittar du någon att ge dig ut på nya äventyr med?

Registrera dig på Friluftsliv.se och börja ditt nya äventyr idag!

GoKille säger: Trevligaste jag gjort i sommar. Oj, tiden springer så fort, mest arbetat tyvärr, men hoppas få lite ledigt längre fram, vill gå på dejt! ;-)
Skriv Skriv här Skriv i megafonen