Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Bli medlem

Bli medlem på Friluftsliv och träffa tusentals andra natur- och friluftsintresserade. Fyll i informationen nedan och tryck på «Nästa», du kommer då att motta ett SMS med en kod för att slutföra registreringen.

Medlemsavtal

1. Generellt

För att skapa ett konto hos oss måste du registrera ditt mobilnummer. Du får då en verifieringskod via SMS så att vi är säkra på att du är en giltig användare och att tjänsten inte missbrukas. Som medlem kommer du att kunna ta emot e-post, SMS och push -meddelanden med information knuten till ditt medlemskap. Du kan när som helst ändra dina meddelandepreferenser via vår tjänst.

2. Medlemskap och villkor

Ditt medlemskap på Friluftsliv.se träder i kraft omedelbart efter registrering. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos oss. Vid uppsägning av medlemskapet kommer din användarprofil att tas bort omedelbart och du kommer inte längre att ha tillgång till tjänsten. Ditt medlemskap är löpande tills du väljer att avsluta det. Åldersgränsen för medlemskap i Friluftsliv.se är 15 år.

3. Ansvar

Vid oförutsedda fel eller tekniska problem med vår tjänst kommer vi göra allt vi kan för att åtgärda detta så snart som möjligt. Vi är inte ekonomiskt ansvariga för våra medlemmar i sådana situationer, eller situationer som inte anses som grov vårdslöshet från vår sida. Vi är inte ansvariga för den information eller det innehåll som medlemmar lägger ut på våra nätsidor eller skickar via våra tjänster. Vi är inte ansvariga för våra medlemmars uppförande, eller de risker som är förknippad med att kontakta andra medlemmar.

4. Förpliktelser och rättigheter

Det är inte tillåtet att skapa falska användarprofiler eller annonsera andra tjänster via Friluftsliv.se. Det är inte heller tillåtet att använda Friluftsliv.se för massutskick av meddelande (spam), eller publicera meddelanden med avsikt att skada vår tjänst. Publicering av bilder och innehåll med pornografisk eller sexuell karaktär, samt innehåll som på andra sätt kan verka stötande eller kränkande, är inte tillåtet. Som medlem förpliktar man sig till att visa respekt och visa gott uppförande mot andra medlemmar och vår tjänst i allmänhet. Vi förbehåller oss rätten att stänga av eller radera användarprofiler som på något sätt bryter mot vårt medlemsavtal.

Lennart säger: Vad är det trevligaste ni gjort i sommar?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen