Ingrid V säger: Tjej i 56 års åldern söker nya friluftsvänner samt en livspartner för att tillsammans utforska skog och natur. Bor i Sthlm. Hör av dig!
Skriv Skriv här Skriv i megafonen
Anonym
Skapat 2020-08-27 av Anonym.
Projekt Urskule
Projekt Urskule är menat att bli en mindre festival under tre eller fyra dagar vid månadsskiftet juni och juli 2022. Syftet är att belysa naturen och människans förhållande till den genom exempelvis ekologi och hållbar livsföring och utveckling i hushåll och samhällen, samt värnandet om naturen och dess biotyper och skogar. Därtill att belysa friluftsliv främjande hälsa och livsstil i naturen. Var dag är tänkt att ha ett tema, exempelvis ekologi och friluftsliv. Plats är Dal mellan Docksta och Skuleskogens nationalpark omkring 2 km från denna beläget vid ett pensionat med äng för camping. I närheten till campingen planeras det i skogen intill Dalsjöfallet att finnas hängmatte- eller hammockcamp, och i närheten till denna planeras det också att finnas en mindre skogsscen med chillout. Politiskt och religiöst obunden men än dock direkt demokratiskt och kooperativt styrd av de som vill hjälpa till är välkomna att göra det. Gäster planeras att bjudas in. Föreläsningar, försäljning och musik samt workshops. Däribland organisationer som Friluftsfrämjandet, Naturarvet, Naturskyddsföreningen, Skydda Skogen och Urbergsgruppen. Musik kommer finnas live, och artister sökes. Föreläsare sökes. Byggare med erfarenhet sökes för dass, diskställ och scen om pensionatet godkänner detta under mötet med dem. För er som är bekant med naturcampingen och Ungkult under Urkult blir det liknande det men önskvärt med en scen. Vi ska göra så lite avtryck som möjligt, och lämna så lite spår som möjligt. Designer sökes för enhetlig logotyp och typsnitt för framtida programblad med mera. Vidare får vi diskutera tillsammans här, ni är välkomna. Meddela mig om ni vill ha inbjudan till gruppen. Skulle någon av er vara intresserade av att hjälpa till med festivalen har vi en projektgrupp. Frid

Svar på inlägg

Inget svar för ögonblicket.
Ingrid V säger: Tjej i 56 års åldern söker nya friluftsvänner samt en livspartner för att tillsammans utforska skog och natur. Bor i Sthlm. Hör av dig!
Skriv Skriv här Skriv i megafonen