Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
Prata i megafonenPrata i megafonen
57 INLOGGADE NU

Friluftsliv, äventyr och natur

Vandringsturer och vandring i naturen
De flesta har ett minne av naturen och tycker om doften av frisk luft, utsikter och inte minst stillheten man inte så ofta hittar i vardagen. Det är ingen tillfällighet att allt fler tycker om vandringsturer, när det ligger i vår instinkt att söka sig till naturen. Och kanske är det dags att återskapa idylliska ögonblick med likasinnade?
Äventyr måste upplevas
Mer spännande äventyr än vad naturens vackra fjäll och djupa skogar bjuder på får man leta långt efter. Det här är precis rätt för dig som vill ha oförglömliga minnen tillsammans med likasinnade. Vandringar i de nordiska skogarna ger äventyrliga upplevelser och en magisk stämning. Förutom det är turer i skog och fjäll en mycket prisvärd aktivitet.
Tillbaka till naturen
I dagens samhälle där det mesta handlar om pengar och där allt har ett pris finns det fortfarande en plats där allt det saknar betydelse. En plats som bjuder på gratis upplevelser. En plats där vi människor bara är små bitar i ett stort pussel. En plats som bjuder på eviga minnen och tidlös skönhet. Platsen vi pratar om är självklart naturen. För vad kan jämföras med naturens under?
Friluftsliv för alla
I dagens samhälle finns många möjligheter och det enklaste kan ofta förbises. Många av oss väljer en dag på soffan med serier istället för det äkta och naturliga. Det som omger oss. Naturen finns överallt runt omkring oss och bjuder på friluftsliv med fantastiska upplevelser, vare sig man är ute efter små eller stora äventyr.

Logga in
Födelsedag i dag
  • LarsG från Södermanlands län fyller 59 år i dag.
  • yllerika från Västra Götalands län fyller 48 år i dag.
  • Vinterskor från Västerbottens län fyller 47 år i dag.
  • AnnEri från Stockholms län fyller 50 år i dag.
  • Arcoiris från Stockholms län fyller 50 år i dag.
  • se1lazm från Stockholms län fyller 37 år i dag.
  • Alopex från Norrbottens län fyller 47 år i dag.
  • Snakelady från Jönköpings län fyller 34 år i dag.
  • Ekbacken från Uppsala län fyller 53 år i dag.
Friluftslivsvän eller partner? Bli medlem här!